Un empleat revela com es fan els nuggets i les patates fregides de McDonald's

Desvela com s'elaboren les receptes, com funcionen els electrodomèstics del restaurant i altres dades curioses sobre el procediment

Una persona menja patates fregides de McDonald's

Una persona menja patates fregides de McDonald's / Pixabay

Les xarxes socials han obert un lloc a milers de creadors de contingut sobre gastronomia. Els aficionats a la cuina poden compartir en els seus perfils receptes i experiències relacionades.

En aquest cas, un dels usuaris que està causant més sensació en les últimes setmanes és @essentialmcdonalds, un compte gestionat per un treballador de la famosa hamburgueseria McDonald's.

Aquest perfil té més de 1,3 milions de seguidors. L'èxit del seu compte són les publicacions que comparteix sobre els productes més populars de McDonald's. Desvela com s'elaboren les receptes, com funcionen els electrodomèstics del restaurant i altres dades curioses sobre el procediment.

Una de les seves publicacions més virals ha estat on es revela la preparació dels nuggets i les patates fregides. En primer lloc, es fa una verificació de la neteja de l'oli de la fregidora. Després de comprovar-ho, els nuggets congelats s'incorporen a una cistella metàl·lica. S'agita l'utensili per distribuir-los, i se submergeix a la fregidora durant tres minuts i mig.

En el cas de les patates fregides, el cuinat és força similar. Les patates es dipositen en un dipòsit i s'introdueixen a la fregidora durant tres minuts. Després de 30 segons, es retiren per remoure la cistella i evitar que s'enganxin.

Tot seguit, es tornen a submergir fins a acabar el temps de cocció complet. Per acabar, s'agita la cistella per retirar el sobrant d'oli i s'hi afegeix sal.