El Berga va atropellar el Can Rull, equip que lluita per la permanència, després d'un partit letal. Els berguedans amb aquesta victòria serien segons a la lliga comptant només la segona volta.

Els homes entrenats per Joan Prat van aprofitar dos contraatacs idèntics per agafar avantatge a la primera meitat. Sergi Ruiz va caure en banda en les dues accions i, després d'unes precises centrades a l'àrea, el davanter Noguera no va perdonar i va aconseguir marcar els dos primers gols. Amb aquest resultat de 2-0 es va arribar a la mitja part. A la represa, la dinàmica no va canviar i els berguedans van continuar pressionant fort. Sergi Ruiz va aprofitar una excel·lent passada a l'esquena dels defenses per definir amb un xut creuat i posar el 3-0. En el tram final el Berga va aprofitar un penal per sentenciar i arrodonir la victòria amb el definitiu 4-0. En les protestes del penal el conjunt visitant va quedar-se amb dos jugadors menys per expulsió. En els darrers compassos els berguedans van començar a moure la pilota de banda a banda per matar el partit i sumar els tres punts que els col·loquen a tan sols dos de la cinquena posició.

La setmana vinent l'equip de Joan Prat tindrà una complicada sortida al camp del Parets, que lluita per pujar de categoria.