Quan falten menys de 15 dies per a la Igualada Urban Running les inscripcions ja superen els 2.000 participants. Les curses de 5 i 10 km ja superen els 500 atletes cadascuna d'elles. Es tracta de dues proves competitives per categories pensades per a tots els nivells sobre recorreguts plans. Hi haurà premis en metàl·lic per als cinc primers classificats masculins i femenins en la cursa dels 10 km. Les inscripcions es poden fer a www.ticketoci.net i a www.urbanrunning.cat.

Més de 500 nens i nenes ja s'han apuntat a les tradicionals curses infantils Kids&Us, la cursa dels cotxets, la minikids (2 a 5 anys de 400 m) i la kids (5 a 12 anys de 1.500 m). Les inscripcions en aquets cas són gratuïtes fins arribar als 800 inscrits; tots ells rebran la samarreta Kids&Us de regal. Per a la cursa dels cotxets ja hi ha 40 pares o mares amb els seus nadons apuntats.

Pel que fa a la recaptació en la caminada familiar solidària Llet Nostra, l'import íntegre de totes les inscripcions serà per a la casa dels Xuklis de l'Associació de Familiars de nens oncològics de Catalunya (Afanoc).