La secció de triatló del CN Minorisa ha aconseguit aquest cap de setmana un nou èxit esportiu en proclamar-se campió de Catalunya de triatló per relleus, en una prova també puntuable per la lliga catalana de clubs que va tenir lloc a Pineda de Mar.

La formació manresana va dominar de prinicipi a fi una competició de distància esprint (300 m de natació, 7 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu). Cada equip participava amb tres corredors que havien de completar un triatló sencer cadascun. El CN Minorisa va sortir amb Guillem Clavel, que va finalitzar la prova en pirmera posició, i li va passar el relleu a Iñaki Baldellou, que encara va ampliar més la diferència respecte al club provisionalment segon classificat, el Tricbm Calella , en més d'un minut. Arnau Montiel va ser el tercer rellevista i va saber administrar la diferència, en imposar-se amb autoritat sobre el Flor de Triatló, que va ser finalment segon, i el Distance, que va ser tercer, en superar el Tricbm Calella, que va ser quart.

El Fastriatló, el gran rival del CN Minorisa en la lluita per la victòria final a la lliga de clubs de la màxima categoria, va tenir una actuació discreta i només va poder ser desè. També es va disputar una prova open, en la qual l'equip masculí del CN Minorisa va aconseguir la tercera posició, amb Jordi Vidal, Amans Redcondo i Marc Comellas. També excel·lent actuació de l'equip open femení, format per dues integrants del CN Minroisa, Núria Noguera i Núria Prat, que, amb l'olotina Clara Aulinas, van aconseguir la victòria i, fins i tot, fent millor temps que el conjunt que es va proclamar campió de Catalunya femení.

Al final de la jornada a Pineda de Mar, es va disputar una prova infantil i cadet amb diversos esportistes de l'escola del CN Minorisa, de la qual destaca la tercera plaça de la cadet Aïda Alsina.