Monistrol i el massís de Montserrat van tornar a viure aquest cap de setmana una nova edició de la Trobada de motos antigues de Monistrol-Ruta dels portals, que novament va tenir una gran acollida entre els propietaris de motos clàssiques, tal com reflecteix el nombre de participants.

A les 9 del matí, els més de 160 participants, entre pilots i acompanyants, en aquesta 19a edició que organitza els Amics de les Motos de Monistrol de Montserrat, van posar-se en marxa a la plaça de la Font Gran per iniciar el recorregut que els va portar en primer lloc a Montserrat i, després de baixar a Monistrol, els va fer recórrer el massís passant per Collbató, el Bruc, can Massana, Marganell i Castellbell i el Vilar, abans de tornar a Monistrol cap a les dues del migdia. La jornada va desenvolupar-se amb total normalitat i les altes temperatures no van incidir excessivament en el rendiment de les moto, que, en un bon grapat de casos, superaven els 60 anys de vida.

Tant a la sortida com a l'arribada i el pas per les diferents localitat que envolten la muntanya de Montserrat, la caravana de motos clàssiques va aixecar interés del públic, sobretot a Monistrol de Montserrat, Montserrat, el Bruc i Castellbell i el Vilar, que van ser els llocs on el nombrós grup de motards van fer diferents aturades i els vianants van poder contemplar de prop aquestes joies de les dues rodes. La participació en aquesta 19a edició de la trobada va tornar a demostrar que és una de les cites del sector amb més arrelament a Catalunya.