Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un home per destrossar a cops amb un test un radar fix del Servei Català de Trànsit (SCT) a l'autovia A-2, a l'altura de Cervera (Lleida), ha informat avui la policia catalana.

El detingut, Pablo P.D., de 33 anys, es va presentar a la comissaria brut i sagnant pel cap explicant, de manera confusa, que s'havia parat un moment al costat de l'autovia, va baixar del vehicle i s´havia donat un cop que l´havia desorientat i per això va ser incapaç de trobar el cotxe.

A la mateixa hora, un conductor ha avisat els Mossos que el radar estava trencat, de manera que els agents van investigar la relació dels dos fets i van comprovar que l'home que es va presentar a la comissaria desorientat havia destruït el radar. Va ser detingut a la tarda, una vegada va ser donat d'alta a l'hospital d'Igualada.

Segons ha informat els mossos, el valor del radar s'acosta als 12.000 euros. Tenia la porta metàl·lica arrencada, els vidres trencats i els aparells electrònics espatllats. Els agents van veure també que el detingut l´havia ruixat amb gasolina per calar-li foc.