Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves d'Esparreguera acusats d'haver atracat un menor d'edat en un camí forestal de la població. Un dels tres detinguts és un amic que va portar la víctima fins al lloc dels fets, que van cometre els altres dos arrestats, de 19 i 20 anys.

L'atracament, segons fonts policials, va tenir lloc el 20 de juny passat. Un amic del noi agredit, també menor d'edat, va acompanyar-lo fins al lloc dels fets. Un cop allà, es van presentar a l'indret dos nois amb les cares tapades per un passamuntanyes, van intimidar la víctima amb un ganivet i li van sostreure el seu telèfon mòbil.

Durant la investigació, els Mossos van comprovar que el telèfon havia estat utilitzat per una tercera persona dies després del robatori, i que aquesta persona havia comprat el terminal a tres nois d'Esparreguera. Els Mossos van determinar la identitat dels dos autors materials dels fets i van concloure que havien actuat aliats amb l'amic de la víctima. Tots tres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.