Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 33 anys i veí de Rubí, que conduïa amb un cotxe robat, sense permís de conduir i begut a Manresa. Els fets van passar el nou de febrer a les sis de la tarda, quan els Mossos d'Esquadra van localitzar, prop del centre penitenciari Els Lledoners, un vehicle robat el desembre a Barcelona. Amb aquesta informació es va muntar un dispositiu per localitzar el cotxe. Una estona més tard, una patrulla el va veure circulant per la carretera C-55. El conductor va intentar fugir fent avançaments prohibits, conduint de forma temerària i obligant a la resta de conductors a apartar-se. Finalment, els mossos van tallar la circulació de la via i van poder enxampar-lo.

A l'interior del turisme hi viatjaven quatre persones. Dues dones, un menor d'edat i el conductor. Aquest va donar positiu a les prova d'alcoholèmia, 0,36 mg/l per aire expirat, i no tenia carnet de cotxe.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar l'onze de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat.

A l'home se li imputa un delicte de robatori amb violència, un delicte contra la seguretat viària i un delicte de desobediència greu als agents de l'autoritat.