Una bola de llum ha creuat en la nit del dissabte a diumenge la Península Ibèrica, sent albirada tant a Andalusia, Castella-la Manxa, la Comunitat de Madrid, Extremadura i Galícia, com en zones del nord de Portugal i la capital, Lisboa.

Un portaveu d'Emergències 112 Comunitat de Madrid ha indicat a Europa Press que hi ha hagut diverses trucades preguntant sobre un objecte que hauria creuat el cel provocant un gran centelleig de color verd. Protecció Civil de Portugal ha indicat que l'objecte que ha estat albirat pot haver caigut com a meteorit en la zona de Castro Daire, a la regió central del país.

Imatges espectaculars

El fenomen ha estat captat en vídeo per múltiples usuaris. Un d'ells, dels més impressionants, és el que ha enregistrat una jove a Portugal. La noia, que potser estava preparant-se per a fer un 'reel' a Instagram o un TikTok, s'ha vist sorpresa per l'espectacle lluminós, tal com reflecteix la seva cara d'estupor en el vídeo, que ha penjat en X el compte 'Nature is Amazing' (que pot traduir-se com 'La naturalesa és sorprenent'), que acompanya la gravació amb aquestes paraules: "Aquesta noia va capturar el vídeo MÁS COOL del meteorit que va caure a Portugal".