Un vehicle dúmper de l'empresa Ausa ha bolcat aquest dilluns a la tarda quan estava fent proves de funcionament al pàrquing asfaltat del Palau Firal de Manresa. L'accident ha causat ferides lleus al conductor i ha originat una fumera blanca que ha envoltat momentàniament tot l'edifici, ja que l'oli de la màquina s'ha incendiat parcialment.

Els fets han tingut lloc poc després de 2/4 de 5 de la tarda. El vehicle accidentat és un prototipus nou de dúmper, que Ausa estava provant al pàrquing del Palau Firal, situat molt a prop d'aquesta empresa. En bolcar, l'oli ha vessat parcialment a sobre del tub d'escapament del vehicle, la qual cosa ha originat una reacció que ha provocat una gran fumera blanca. El fum ha rodejat totalment el Palau Firal, però s'ha diluït al cap de ben poca estona. Com a conseqüència, s'ha activat l'alarma antiincendis de l'edifici, on hi treballen delegacions de la Generalitat a la Catalunya Central. El vehicle, en tombar, també ha fet caure a terra els sacs de prova que transportava.

El conductor del dúmper, veí de Manresa, ha resultat ferit lleu, per un fort cop a l'esquena, i ha estat traslladat en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu. En la gestió de la incidència hi han treballat dues patrulles de la Policia Local, una ambulància del SEM i una dotació dels Bombers de la Generalitat.