L'Ajuntament de Masquefa ha decretat un dia de dol per a avui, dimecres, per la mort violenta d'una veïna del municipi de 37 anys. A més, el consistori també ha convocat un minut de silenci a les 7 de la tarda, davant de la casa de la vila, per "mostrar el rebuig a qualsevol tipus de violència". Mentrestant, els Mossos d'Esquadra continuaven ahir la investigació del crim per identificar-ne i localitzar-ne l'autor. De moment, totes les hipòtesis continuaven obertes.

En un comunicat, el consistori de Masquefa va condemnar l'homicidi i va expressar el seu emotiu condol a la família i als amics de la víctima. La dona va ser trobada morta dilluns al matí al seu domicili de Masquefa, al carrer Concepció, amb signes de violència. El cadàver, que era al bany del domicili, va ser localitzat pels pares de la víctima.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central dels Mossos es va fer càrrec de la investigació per aclarir les circums-tàncies de la mort. Fins ahir al vespre, no hi havia encara cap detingut. Segons va informar el consistori anoienc, avui dimecres també hi haurà una reunió entre la junta de portaveus del consistori i els representants dels cossos policials per reunir la màxima informació possible al voltant del cas.

El Jutjat d'Instrucció 6 de Martorell va obrir el mateix dilluns diligències pel cas i va decretar el secret de sumari. Fonts properes al cas van confirmar a l'ACN que la víctima hauria estat trobada amb els dits de les mans mutilats.