El 2016 s´enllestiran les obres perquè les aigües fecals no vagin al riu sense depurar

La concessionària de l'autopista Terrassa-Manresa ha obligat que es replantegi la connexió de Viladordis

20.08.2015 | 07:43
Aigües de Manresa.
Aigües de Manresa.

Manresa no posarà fi aquest 2015, com era previst, a una situació mediambientalment compromesa com és que les aigües fecals d'alguns dels seus veïns vagin a parar al riu sense depurar.

Un problema amb l'empresa Autema, concessionària de l'autopista Terrassa-Manresa, i una expropiació han retardat dues de les intervencions previstes.

Això ha fet que el nou horitzó per a l'acabament de les obres, que en primera instància es va situar a final del 2014 i després al 2015 hagi de passar al 2016.

El problema amb Autema ha sorgit a l'hora de planificar la connexió del barri de Viladordis. Aigües de Manresa, que és qui executa les obres per encàrrec de l'Ajuntament, no ha obtingut el permís de la concessionària de l'autopista Terrassa-Manresa per realitzar les obres a l'emplaçament previst i això ha obligat a replantejar l'actuació, que ara es troba en fase de modificació.

En funció d'aquesta autorització pendent, l'inici de l'actuació es pot preveure per al desembre del 2015 o el gener del 2016.

En un altre punt de la ciutat, al barri de Miralpeix, va caldre desdoblar l'obra en dues fases i una expropiació va complicar la seva execució.
Però no tot han estat males notícies. L'obra de la Pujada Roja-Cots és l'única que es va poder enllestir dins el període que inicialment s'havia establert. La primera fase es va portar a terme a mitjan any passat i la segona fase, que afectava un tram del camí dels Tovots, es va poder executar un cop acabat el curs docent a l'Escola Oficial d'Idiomes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Professionals sanitaris donen sang per fer-ne créixer les reserves

Hi participaran Manel Jovells, Anna Aran Solé i Marta Chandre Jofré, entre d'altres

Seminari de ´Social Selling´, avui a Manresa

Serà aquest dijous a L3 Formació Professional

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Segons el sindicat CGT, actualment hi ha més de 20.000 cartes ordinàries acumulades i 1.500...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema