La fira Ecoviure va tancar portes diumenge amb un lleuger augment del nombre de visitants respecte a edicions anteriors. Els organitzadors han destacat que la implicació dels expositors en l'organització d'activitats divulgatives ha crescut de manera notable aquest any i ha obtingut una bona resposta per part del públic, ja que es calcula que prop de 4.000 persones han pres part en les activitats paral·leles -tallers, exposicions, cursos- que han tingut lloc al llarg de tot el cap de setmana.

Dissabte a la tarda i diumenge al matí van ser els moments de més concurrència de públic.

Segons Fira de Manresa, l'aposta pel tèxtil sostenible "ha demostrat ser reeixida i es preveu donar-li continuïtat els propers anys".

La presència dels dos cotxes elèctrics Tesla ha despertat expectació i molts dels visitants han volgut conèixer-los i conduir-los. Les energies renovables i, sobretot, la biomassa han aprofitat la seva presència a la fira per tancar tractes amb clients.

Ecoviure ha estat, també, un fòrum de debat a l'entorn de temes socials i mediambientals com la relació entre l'alimentació i la salut, el futur de la producció agrària o la indústria tèxtil.

També ha estat l'espai en què professionals del sector han pogut trobar-se i intercanviar idees. És el cas de la celebració, divendres, del Fòrum Energia, un espai en què a través de ponències d'experts es van posar sobre la taula les darreres novetats a l'entorn de les energies renovables.