Als baixos de l'edifici de les piscines municipals de Manresa hi ha un espai cobert que actualment s'utilitza com a aparcament. Aigües de Manresa, que és qui gestiona l'equipament esportiu, creu que es podria aprofitar per ampliar les instal·lacions del centre. No perquè hi hagi més aigua o noves piscines, però sí per al gimnàs i poder ampliar les sales on es fan activitats físiques dirigides.

"Ho tenim al cap", assegura el responsable de les piscines municipals i també director de recursos d'Aigües de Manresa, Josep Ros. "El que no tenim és cap termini", diu.

"En el moment que nosaltres veiem que hi ha classes dirigides amb un nivell d'assistència molt alt, o que quan fan ioga es toquen els uns amb els altres perquè no hi caben, comences a mirar què podem fer". Això vol dir buscar espais per on créixer "sobre la base que tenim i amb equilibri econòmic".

Pel cantó de la piscina olímpica i les grades no es pot tocar res "perquè volem que aquesta instal·lació doni visió a Manresa a través de la natació". S'hauria de créixer a partir de l'edifici construït, "però abans d'això el primer que veus és l'espai cobert, on es podrien fer sales per a activitats".