La Diputació de Barcelona ha lliurat 42 informes d'indicadors de salut local a diferents municipis, entre ells Manresa, amb dades actualitzades el 2013.

Aquests indicadors són unes eines útils per tal de conèixer i valorar la situació de salut dels habitants de cada municipi i la seva evolució (manteniment o canvis), donant informació rellevant per detectar necessitats, planificar polítiques i valorar els resultats.

Els informes d'indicadors de salut local estan inclosos dins del projecte de Sistemes d'Informació en Salut de la Diputació de Barcelona i van dirigits als municipis majors de 10.000 habitants.

Entre els municipis majors de 45.000 habitats s'han elaborat estudis, a part de la capital del Bages, a Badalona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Mollet del Vallès, el Prat de Llobregat, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i a 24 municipis més de menor població.

Contingut de l'estudi

Els estudis inclouen dades sobre l'evolució i l'estructura de la població, la salut reproductiva, la mortalitat i la proporció de persones que emmalalteixen en un lloc i un temps determinats.

Hi ha informació sobre embarassos, natalitat, fecunditat, interrupcions voluntàries d'embaràs,

mortalitat, esperança de vida i salut mental, entre d'altres.