Els comerciants del carrer Barcelona de Manresa celebraran demà, diumenge, la seva 5a Fira de la Primavera, amb activitats des de les 9 del matí fins al migdia.

A primera hora hi haurà una botifarrada popular al carrer. Posteriorment se celebrarà una exhibició del gimnàs Duo, desfilada de modes i pentinats, i desfilada de moda infantil. A més a més s'instal·laran inflables i tallers infantils de disseny de samarretes i pintura. Hi haurà actors i actrius de Nit de bojos, i Xàldiga serà l'encarregada d'animar la fira amb una batucada.

Amb motiu de totes aquestes activitats, el carrer Barcelona es tallarà al trànsit entre les 7 del matí i les 4 de la tarda, entre els carrers Alcalde Armengou i Poeta Mistral.

Els cotxes que circulin pel carrer de Barcelona i pel carrer del Bruc es desviaran cap a l'Alcalde Armengou i el Poeta Mistral en els dos sentits de la circulació.

La Línia 8 Perimetral del servei del bus urbà canviarà el recorregut habitual. S'anul·laran les parades del Ginjoler en les dues direccions i s'habilitarà una parada nova a l'Alcalde Armengou cantonada amb Ginjoler.