La nova configuració del govern de l'Ajuntament de Manresa per la sortida d'Antoni Llobet es va estrenar en el ple de dijous, i l'oposició va aprofitar l'aprovació de retribucions i organigrama per criticar la nova remodelació de l'executiu.

28.535,92 euros bruts és l'increment del cost del govern de Manresa amb la incorporació de Jaume Arnau com a regidor de Comerç i Mercats i les noves funcions d'Àuria Caus, que passa de tenir un sou de regidora a un de tinent d'alcalde. Dídac Escolà, de DM, va afirmar que la remodelació evidenciava "manca de planificació", i va criticar les retribucions fixades per no guardar relació amb el salari mínim.

Felip González, del PSC, va recordar que "des de l'inici del mandat, ja hem donat el vistiplau a tres confeccions diferents de govern". El PSC es va abstenir en la que va qualificar "l'enèsima remodelació del govern en poc més d'un any". Jordi Masdeu (CUP) es va alinear amb DM, ja que considerava que els sous eren "excessius" -ambdues formacions hi van votar en contra-, i va dir que el repartiment de responsabilitats obeïa a interessos de partit i no de ciutat.