Topada entre els representants dels treballadors de l'Ajuntament de Manresa i l'equip de govern. La junta de personal i el comitè d'empresa del consistori han anunciat que convocaran una assemblea extraordinària de tot el personal municipal en la qual es podria decidir prendre mesures de protesta.

L'últim punt de fricció entre treballadors i govern és la valoració de llocs de treball, que en una primera fase ha de definir les funcions de cada lloc del personal municipal. Ja s'havia començat però s'haurà de repetir perquè no s'havia fet bé, segons indicacions de la Diputació de Barcelona, que és qui ho supervisa. Per als representants dels treballadors, l'equip de govern no té la voluntat de fer-ho ni és prioritari, segons els va dir el regidor de Recursos Humans, Jaume Torras. "Considerem que l'equip de govern està posposant la realització i l'aprovació de la valoració fins a final de legislatura, i així no afrontar el problema".

La junta de personal i el comitè d'empresa afirmen que, a més a més, ja fa anys que els treballadors municipals "ens trobem en un estat de precarietat laboral inacceptable" a causa de les retallades i "per l'estat de les instal·lacions" als llocs de treball. Per tots aquests motius consideren "insuportable la situació" i es plantegen dur a terme "les accions reivindicatives que es creguin oportunes".