La tempesta que aquesta tarda ha afectat la ciutat de Manresa ha tombat alguns dels estands de la Fira ExpoBages, que demà divendres a la tarda obrirà portes. La previsió és que els estands de la Fira s'exposin demà amb total normalitat.

Durant tota la setmana s´han estat ultimant els detalls d´un certamen que per cinquè any consecutiu ocuparà els principals carrers del centre de la ciutat i que comptarà amb una quarantena d´activitats paral·leles. La inauguració oficial tindrà lloc dissabte a 2/4 d´1 del migdia a la sala d´actes del centre cultural El Casino amb la presència del conseller de Justícia Carles Mundó.

Un dels principals atractius d´ExpoBages és que posa a l´abast del gran públic un ampli ventall de productes i serveis en un espai cèntric del nucli urbà. És el cas dels concessionaris de cotxes, que es preveu que tornin a ser un dels grans atractius de la fira i que oferiran als potencials clients la possibilitat de provar els cotxes.

La fira creixerà enguany cap al Centre Històric amb una gran jornada lúdica, cultural i gastronòmica que tindrà lloc dissabte a la plaça Major i carrers propers. Hi haurà tallers, el mercat d´artesans Somiatruites, festa dels vins catalans, pintxo pote especial d´ExpoBages i DJ en directe, entre altres propostes.