Una setmana després que mitja dotzena de bancs situats a l'extrem del carrer de la Divina Pastora més proper al carrer de Sant Maurici, de Manresa, apareguessin trencats, han estat reparats. Aquest dimecres al matí els sis bancs als quals algú els va arrencar els llistons deixant-los completament inutilitzables, han estat reparats i s'hi han col·locat els llistons que havien desaparegut.

Veïns de les Escodines que cada capvespre es troben en aquesta ampla vorera de la Divina Pastora van denunciar en l'edició de diumenge de Regió7 l'acte vandàlic i van explicar que els afectats que s'havien quedat sense poder prendre la fresca i conversar asseguts en algun dels sis bancs eren «una trentena de persones».

Lídia Vilà, una de les veïnes que va denunciar l'acte vandàlic, ha expressat a aquest diari la seva satisfacció per la «rapidesa amb la que ha actuat l'Ajuntament», però lamenta que «no s'hagi aprofitat per substituir totalment els bancs», que segons ella, «són incòmodes per a la gent gran, ja que com que són baixos i amb el respatller molt inclinat, tenen dificultats per asseure's-hi i aixecar-se».

Vilà també detalla que «l'única cosa que s'hi ha fet, ha estat col·locar els llistons que faltaven, no s'han ni pintat, ni envernissat, tot i que convindria».