El mes passat, les informacions que circulaven eren que la venda de Mémora encarava la recta final i ja s'apuntava al fons canadenc Ontario Teachers Pension Plan com el més interessat en una operació valorada a l'entorn dels quatre-cents milions d'euros.

Les tres funeràries de Manresa són inserides en grans grups empresarials: Fontanova a Àltima, Funerària del Bages a Interfuneràries i Fontal a Mémora i, pròximament, podria passar a Ontario Teachers Pension Plan -el primer fons de pensions canadenc per a professionals, que recentment s'ha convertit en accionista majoritari de Pompes Funèbres Générales (PFG), empresa líder de serveis funeraris a França.

El març del 2002, Regió7 va informar que Fontal canviava de propietari i passava a mans d'un consorci empresarial anomenat Intur, liderat per la constructora Acciona, que irrompia en el mercat funerari per mitjà de l'adquisició del 85 % d'Euro Stewart, anterior propietària de Fontal i filial espanyola de la funerària nord-americana SCI. L'octubre del 2006, Intur, propietari de Fontal, canviava de nom i passava a anomenar-se Mémora.