L'associació Social Lovers organitza durant aquest mes de juliol sis actes adreçats als amants dels videojocs a diferents poblacions de la comarca del Bages.

L'entitat engega avui les activitats amb el Summer Manresa + Gamer Party, amb DJ Kandish. Tindrà lloc a l'Espai Joan Amades, de 7 de la tarda a 9 del vespre i hi haurà un torneig de Pokémon Sol & Luna.

Demà tindrà lloc el Summer Lovers al Casal Jove el Refugi, d'Avinyó, entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre. Dissabte l'activitat es desplaçarà a Artés, entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit, al Kanal. Diumenge, el Summer Lovers serà a Castellgalí, al Punt d'Informació Juvenil Món Jove, de 5 a 8 del vespre. El dijous 20 de juliol tindrà lloc a Sallent, a la sala Vilà i Valentí, de 6 de la tarda a 9 del vespre i, finalment, el Summer Lovers es desplaçarà al Lokal de la Vila de Santpedor el 28 de juliol, de 8 del vespre fins a la mitjanit.

Es podrà gaudir del món dels videojocs, connectar, conèixer altres joves i, sobretot, passar una tarda o nit divertida. Les activitats tenen com a objectiu jugar, compartir i gaudir del videojoc en un temps moderat i sense contingut de violència. Social Lovers és una associació juvenil sense ànim de lucre dedicada a organitzar actes o esdeveniments al voltant del món 2.0. L'entrada és gratuïta.

En quasi la totalitat dels actes programats es podrà gaudir de competicions de Fifa 17, Rocket League, Dirt 4, #Socdancer i el karaoke Let's Sing 9.