Dins de les obres de la plaça de la Bonavista, i els canvis de circulació que comportarà, avui començarà a funcionar la rotonda de la plaça del Remei. Dos carrers, el Joan XXIII i un tram del Bilbao canviaran de sentit. S'establirà el doble sentit de circulació en un tram de l'avinguda de Bertrand i Serra i el Jacint Verdaguer serà de sentit únic.

Canvi del sentit de circulació: ? Carrer de Joan XXIII: els vehicles hi accediran des de la nova rotonda i circularan en direcció a la plaça de Sant Jordi. S'habilitarà aparcament en ambdós costats.

? Carrer de Bilbao: entre la plaça de Sant Jordi i el carrer de la Caritat els vehicles accediran al Bilbao i Joan Jorba des de la plaça de Sant Jordi provinents dels car-rers Joan XXIII i Jacint Verdaguer.

? Plaça del Remei: els vehicles hi accediran des de la nova rotonda a la cruïlla amb la Via de Sant Ignasi, Bertrand i Serra, Remei de Dalt i Joan XXIII i circularan en direcció al carrer del Bisbe Comas.

Doble sentit de circulació:

? Avinguda de Bertrand i Serra: s'establirà el doble sentit de circulació entre el Bisbe Comas i la rotonda.

Sentit únic:

? Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer: al tram entre la plaça de Sant Jordi i el carrer de l'Hospital els vehicles hi accediran des de la plaça de Sant Jordi provinents dels carrers del Bisbe Comas-Jacint Verdaguer o des del Joan XXIII i continuaran per Pl. Cots-Verge de l'Alba o bé carrer Hospital. Es senyalitzarà estacionament en bateria en el tram entre la pl. de Sant Jordi i el carrer de les Reparadores.

Hi haurà canvis en les àrees de recollida de residus:

? Carrer de Joan XXIII: del número 8 passaran a l'altre costat de carrer, i s'hi afegeix paper i vidre.

? Carrer de Bilbao: les dels números 14, 17 i 22 s'eliminaran i se'n crearan dues al Bilbao 13B i a Caritat 17.

? Carrer de Caritat: els contenidors situats al 7-9 s'agruparan amb els del 3-5.

? Plaça del Remei: l'àrea de la plaça del Remei 4-5 es trasllada a l'altre costat de carrer.

Canvis al transport públic:

?La Línia 4 modifica el recorregut al Bisbe Comas per accedir a Bertrand i Serra cap a la Via Sant Ignasi, on recuperarà l'itinerari habitual. La parada CAP Barri Antic es mou a la Via Sant Ignasi, 103.