La CUP porta aquest dilluns a Manresa l’acte de campanya a la Catalunya Central

Entre d'altres, hi participaran Laia Estrada, cap de llista per Barcelona, i Martina Marcet, candidata a les comarques centrals

La convocatòria és a les 7 de la tarda a Els Carlins i l'acte el presentarà la regidora Gemma Boix

Laia Estrada, cap de llista per Barcelona de la CUP a les eleccions al Parlament

Laia Estrada, cap de llista per Barcelona de la CUP a les eleccions al Parlament / Arxiu

Redacció

La sala del teatre Els Carlins de Manresa acollirà aquest dilluns, 29 d'abril, a les 7 de la tarda, l’acte central de campanya de la CUP a la Catalunya Central, després dels realitzats a Olot, a Amposta i a Tarragona. Comptarà amb la participació de la cap de llista per Barcelona, Laia Estrada, juntament amb Pilar Castillejo (número 3), Mar Ampurdanès (número 6) i Martina Marcet (número 8 i candidata de la Catalunya Central). El presentarà Gemma Boix, regidora a l’Ajuntament de Manresa.

El transport públic com a epicentre

La campanya de la CUP a la Catalunya Central se centrarà a impulsar el transport públic, amb la reivindicació de millores en el transport col·lectiu (tren i autobús). També, en la defensa del territori en clau mediambiental i amb polítiques per garantir la sobirania alimentària.

La candidatura afirma que, "contra les propostes clàssiques de PSC, ERC i Junts, de fer grans desenvolupaments logístics i macroprojectes com el Hard Rock, que condueixen a trinxar-nos el territori, a eixugar-nos els rius i condemnen la classe treballadora a la precarietat", la CUP "reivindica la necessitat de defensar la terra i de passar a l’ofensiva amb un model que s’adapti als límits del planeta". El lema de campanya dels cupaires per a aquesta contesa electoral és 'Defensem la Terra'.

Cartell de l'acte de la CUP, aquest dilluns, 29 d'abril, a Manresa

Cartell de l'acte de la CUP, aquest dilluns, 29 d'abril, a Manresa / CUP