4 € de descompte per veure Gekkos, Quintet de jazz fusió

Gekkos, jazz fusió

Gekkos, jazz fusió

El Club del Subscriptor ofereix als seus socis 4 € de descompte per veure Gekkos, jazz fusió. Gekkos sorgeix com a resultat de l’amistat entre cinc joves músics (entre els quals l’exalumna del Conservatori Municipal de Música de Manresa Aina López) que es coneixen a través de l’Escola Superior de Música de Catalunya. La curiositat que els mou a explorar totes les possibilitats amb aquesta formació, fa que la seva música original sigui diversa, fresca i, sobretot, feta amb molt bon gust.

Els ‘backgrounds’ musicals de cada un dels integrants de la banda també es veuen reflectits en la seva música, la qual resulta ser una fusió entre el jazz, el pop, el funk i el gospel. Tots aquests factors, juntament amb el seu directe, traspassen la barrera de l’escenari i fan que el públic se senti captivat i amb moltes ganes d’escoltar i viure en primera pell aquesta proposta artística.

Diumenge 19 de maig les 12 h a l'Espai Plana de l'Om de Manresa.

Podeu comprar les entrades a les nostres oficines o bé trucar al 93 877 22 33 en horari d’atenció al públic. Promoció limitada.