Els mijacs de Crist Rei i de la Sagrada Família de Manresa celebraran un any més les caramelles.

El mijac de Crist Rei començarà les actuacions avui, dissabte, a les 6 de la tarda a la plaça Major; d'aquí anirà a la plaça de Gispert, a 2/4 de 7; al passeig de Pere III, a les 7, i mitja hora més tard cantarà davant l'església de Crist Rei. A les 11 de la nit ho farà a la missa de Crist Rei.

Demà serà a les 11 del matí a la residència Sant Andreu, a 2/4 de 12 a la plaça Major, al migdia a Sant Domènec i a la 1, davant de Crist Rei.

Pel que fa al mijac de la Sagrada Família, aquesta tarda anirà a les residències de La Font, La Sagrada Família i Sant Andreu. Com a novetat, enguany aniran a la plaça Major per cantar i ballar al vespre.

A la nit, actuarà després de la missa a l'església del barri de la Sagrada Família.

Demà, l'activitat caramellaire continuarà amb les ja tradicionals visites a Sant Joan de Déu i la clínica Sant Josep, on ballaran i cantaran cançons per a petits i grans a l'interior de les instal·lacions. Recórrer les residències i hospitals de la zona és una tradició que fa molts anys que fa el mijac de la Sagrada Família. La festa final se celebrarà al migdia a l'exterior de l'església de la Sagrada Família, on es cantarà i es faran tots els balls.