La Residència Montblanc de Manresa ofereix serveis de llar permanent, residència assistida i centre de dia per aquelles persones d'edat avançada que ja no es poden valer en el seu dia a dia. El seu equip el formen especialistes de diferents camps de la Geriatria i l'atenció centrada en la persona és una prioritat per a tots ells.

Una de les premisses de la Residència Montblanc és la cerca d'una millor qualitat de vida dels seus residents, donant-los suport perquè aquests segueixin gaudint d'autonomia i independència, entenent l'autonomia com aquell dret de la capacitat d'un mateix de controlar la pròpia vida i la independència com la possibilitat de desenvolupar de forma normal la vida quotidiana.

Com a llar residencial, el centre disposa de 15 habitacions dobles i 60 habitacions individuals i garanteix als seus inquilins assistència mèdica, infermeria, atenció personalitzada en les activitats de la vida diària, fisioteràpia, terapeutes ocupacionals, atenció psicològica i educació social. I les instal·lacions amb les quals compta inclouen una sala d'actes, un jardí, terrasses, una biblioteca i una capella.

Quan als serveis que ofereix Montblanc, destaca un atent punt d'informació, el servei de cuina-manutenció i els menjadors, la bugaderia i el repàs de la roba, el servi de perruqueria/barberia, l'atenció podològica, neteja, accés a telèfon, fax i internet, premsa diària, serveis religiosos i càmeres de vídeovigilància, entre altres.

Per aquells que només necessiten assistència diürna, la Residència Montblanc té habilitat un servei de centre de dia per a persones grans. Funciona de 9 del matí a 9 del vespre, de dilluns a diumenge, tots els dies de l'any.

La Residència Montblanc la gestiona una fundació caire social, una entitat sense ànim de lucre que treballa per la cohesió de la societat, buscant la transformació social i la millora de les condicions de vida, especialment de les persones en situació desfavorida, tot promovent una vida al més autònoma i digna possible.

Contacta amb la Residència Montblanc

Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 2-4 de Manresa

Telèfon 93 877 28 48

Fax 93 873 53 13

info@residenciamontblanc.org