L'alcalde de Solsona creu que la consulta que CiU va organitzar preguntant als usuaris de l'espai de la gent gran i del club de jubilats Estel sobre si estaven d'acord a traslladar-se al nou Casal Cívic -en la qual el 92% s'hi va mostrar en contra- va ser "demagògica" i respon a una "estratègia electoral".

David Rodríguez diu que la proposta de fer un equipament cívic va sorgir del mateix consell de la gent gran l'any 2004 i defensa que no es pot prescindir d'un equipament de dos milions d'euros, oimés tenint en compte que "la ciutat té necessitats importants" que l'actual espai municipal pot cobrir si el punt de trobada de la gent gran es trasllada al nou casal.

L'alcalde ha qualificat de "tendenciosa" la proposta a la gent gran atès que, segons explica, "a la carta es parla de renunciar a dos recintes històrics dedicats a la gent gran davant el trasllat que l'Ajuntament exigeix en un gest irreversible". Rodríguez diu que "una consulta organitzada per ells mateixos que ja defensen una opció sense possibilitats de defensar-ne una altra em sembla una burla al que ha de ser una consulta ben feta". D'altra banda, nega que l'Ajuntament hagi decidit fixar el Casal Cívic com a espai per a la gent gran sense tenir en compte el col·lectiu. "Fer un casal cívic a Solsona respon a una petició que el consell de la gent gran va fer a govern de CiU i que jo, quan era regidor d'Acció Social, també vaig recollir, tant d'aquest col·lectiu com dels Serveis Socials del Consell i l'Ajuntament". Assegura que "es pot consultar de moltes maneres" i que "mai hem deixat abandonada la gent gran".