L'equip de govern de l'Ajuntament de Solsona, format per ERC i PSC, no presenta grans variacions en la seva estructura executiva respecte del mandat passat. L'alcalde, David Rodríguez, manté la seva dedicació exclusiva i, com en la legislatura passada, hi haurà una dedicació parcial, que en aquest cas tindrà la nova regidora d'Urbanisme, Obres Públiques, Serveis Municipals, Habitatge i Vinyet, Rosó Barrera.

Pel que fa a les retribucions, varien molt lleugerament i només canvia el càlcul d'algun concepte. En el cas de l'alcalde, mantindrà el seu sou amb una lleugera reducció i cobrarà 45.000 euros bruts anuals. La regidora amb dedicació parcial tindrà una remuneració de 26.668 euros. En cap dels dos casos no rebran cap indemnització per la seva assistència a la Junta de Govern Local, ni als plens municipals.

Els regidors percebran per la seva assistència als plens la mateixa quantitat de 60 euros nets per sessió, que corresponen a 74,08 euros bruts. Els portaveus dels grups municipals tindran una assignació per assistència a les sessions de la comissió informativa i la comissió especial de comptes de 120 euros nets, que corresponen a 148,15 euros bruts. Els regidors de l'equip de govern tindran una assignació de 120 euros nets per assistència a sessions de la Junta de Govern Local. Pel que fa a l'assignació dels grups municipals de la corporació (ERC, PSC, CiU i Alternativa per Solsona-CUP), sí que es veurà disminuïda "per compensar l'augment de grups". Cada grup municipal rebrà una quantitat de 150 euros (fins ara eren 175) i 75 euros al mes per cada regidor que formi el grup municipal (en comptes dels 100 euros del mandat passat).