El consistori instal·la vàters portàtils per la festa major

La CUP va sol·licitar fa dues setmanes a l'Ajuntament de Solsona la contractació del servei de lavabos en els dies més concorreguts

25.08.2015 | 07:55
Vàters portàtils a la Festa Major de Manresa

L'Ajuntament de Solsona instal·larà tres vàters portàtils en un punt fora del nucli antic de la ciutat durant la festa major. "Encara no els hem contractat, però els posarem", ha assegurat a aquest diari la regidora de Salut, Polítiques d'igualtat i Joventut del consistori solsoní, Yasmina Valderrama. L'empresa posarà els lavabos el dia 7 i els recollirà el 10.

Aquesta decisió s'anuncia dues setmanes després que el grup municipal d'Alternativa per Solsona-CUP sol·licités a l'Ajuntament de Solsona la contractació del servei de lavabos públics portàtils en els dies en què se celebren a la ciutat actes multitudinaris, com ara la festa major o el Carnaval.

Valderrama ha explicat que, a més dels tres vàters portàtils, l'Ajuntament de Solsona contractarà una empresa perquè netegi els lavabos "cada hora". La suma del preu d'aquests dos serveis se situarà al voltant dels 800 o els 900 euros, segons la regidora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema