L'Associació Fènix d'ajuda i suport contra el càncer organitza aquest diumenge, per quart any consecutiu, el dinar solidari a la Sala Polivalent de Solsona, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Solsona i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). En aquesta edició, l'àpat coincideix amb la cloenda de la cursa Passos de Gegant, entre Cardona i Solsona, que també destinarà a l'entitat tots els fons recaptats.

La cursa, que recorrerà 37 quilòmetres, arrenca al Castell de Cardona, passant pel Castellvell i culmina a la plaça Major de Solsona. L'entrega de premis als guanyadors de la cursa coincidirà amb el dinar solidari i un cafè-concert. L'esdeveniment esportiu compta amb el suport dels ajuntaments i de nombroses entitats socials com la fundació SHE amb la finalitat de destinar els recursos a la prevenció del tabaquisme en l'edat adolescent.

Els tiquets per participar al quart dinar solidari organitzat per l'Associació Fènix es poden comprar a l'Oficina de Turisme de Solsona al preu de 10 euros i s'ofereix la possibilitat d'adquirir el "seient 0" a les persones que sense poder-hi assistir hi volen col·laborar.