El programa d'actes del Carnaval de Solsona seguirà la línia de les darreres edicions però enguany presentarà canvis en l'àmbit organitzatiu. Com van apuntar fa uns mesos, en l'assemblea de socis celebrada divendres passat la junta de l'Associació de Festes del Carnaval va expressar la seva intenció que les comparses portin el pes de l'organització dels actes amb el seu suport i no a l'inrevés com fins ara. Així ho ha apuntat el president de l'entitat Ramon Maria Casas, que assegura que, així, "es garanteix la continuïtat de la festa independentment de la junta".

El Carnaval de Solsona ja té definides les línies bàsiques de la propera edició, que seguirà l'esquema de l'any passat. Quant a programació, es mantindrà l'aposta per potenciar les actuacions musicals i el dissabte hi haurà un concert d'Els Catarres i el divendres, dels Strombers. Els concerts es faran a la Sala Polivalent.

El principal canvi rau en l'organització, que, segons apunta Casas, "la volem capgirar i que siguin les comparses les que ideïn i organitzin els actes i que la junta del carnaval hi col·labori econòmicament i amb el material necessari per realitzar-los". En aquest sentit, les comparses faran arribar les seves propostes a la junta, que les valorarà i aprovarà tenint en compte que "pel que fa tant a l'àmbit econòmic com al contingut la festa té unes línies marcades que s'ha de mirar que no es perdin".