L'Ajuntament solsoní continua avui dissabte la ronda de visites als barris de la ciutat. Aquestes convocatòries consisteixen en una trobada de l'alcalde, David Rodríguez, amb el veïnat, en la qual es presenta formalment el regidor adscrit al sector. Aquest dissabte serà el torn de la urbanització dels Masos, a les dotze del migdia, i de la Cabana d'en Geli, a dos quarts de cinc de la tarda.

Als Masos la trobada es farà concretament a la cruïlla dels carrers del Segre i de la Ribera Salada. Rodríguez hi presentarà el regidor Ramon Xandri com a interlocutor directe amb el govern municipal. El parc infantil de carrer de la Font del Corb és el punt escollit a la urbanització de la Cabana d'en Geli per mantenir una reunió amb el veïnat. En aquest cas el batlle anirà acompanyat d'Isabel Roca, la regidora adscrita al barri.

L'objectiu d'aquestes visites, a més de presentar els regidors, és recollir propostes d'actuació, fer un seguiment de les accions en curs i consensuar les delimitacions inicialment pensades dels barris per a futures convocatòries.