La senyalització de 20 places de zona blava en un vial de la carretera de Manresa de Solsona ha generat algunes queixes veïnals que posaven en dubte que l'Ajuntament tingués les competències necessàries per fer aquesta actuació, tenint en compte que la carretera és de titularitat de la Generalitat. Segons han confirmat a aquest diari fonts municipals, la direcció general de Carreteres ha confirmat a l'Ajuntament que té les competències "per realitzar qualsevol treball d'aquest tipus al vial".

La nova zona blava, de 20 places, es va pintar a final de la setmana passada, a l'altura dels números 45 al 69, per donar resposta a la petició d'alguns comerços de la zona. Segons va denunciar una veïna a aquest diari, la carretera de Manresa pertany a la direcció general de Carreteres i "al meu entendre el vial en qüestió també pertany a la Generalitat" i, per tant, conclou que "aquesta competència no és de l'Ajuntament".

L'esmentada veïna va fer arribar la queixa personalment a la regidora de Governació de l'Ajuntament de Solsona, Isabel Roca, i assegura que no va rebre resposta. Segons han informat des de l'Ajuntament, després de fer la consulta pertinent, la direcció general de Carreteres els va confirmar ahir que "el titular del lateral per realitzar qualsevol treball d'aquest tipus és l'Ajuntament".