Alternativa per Solsona-CUP (ApS-CUP), a l'oposició a l'Ajuntament de Solsona i al Consell Comarcal del Solsonès, convoca una assemblea oberta a tota la ciutadania amb l'objectiu de fer balanç de l'acció política que s'ha portat a terme per part dels representants de la formació en totes dues institucions durant aquest primer any de legislatura. L'acte participatiu també servirà perquè Aps-CUP pugui presentar el projecte polític que la formació té preparat per als anys 2016-2019. Es tracta d'un documents que planteja accions concretes de treball per aconseguir fer el màxim de propostes que incloïa el programa polític amb què Aps-CUP es va presentar a les eleccions el mes de maig passat.

En el mateix acte, també és prevista la presentació pública del butlletí Info-CUP, que recull la feina feta durant aquesta primera anualitat de presència de la formació a l'Ajuntament, amb dos regidors, i al Consell Comarcal, amb un conseller.

L'assemblea oberta d'Alternativa per Solsona-CUP tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia, al Saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Municipal Carles Morató.