L'Ajuntament de Solsona ha rebut fins ara una desena de propostes ciutadanes per incloure al pla d'eliminació de barreres arquitectòniques. El termini per presentar les aportacions s'acaba aquest dimecres i, amb el conjunt d'idees que s'hagin recollit fins aleshores, el consistori té l'intenció d'elaborar un pla per eliminar de manera progressiva els impediments a la bona mobilitat dels habitants de la capital del Solsonès.

La majoria de les propostes que han recollit fins al moment fan referència a voreres sense rebaixos o amb deficiències, algunes de les quals són en passos de vianants.

Les aportacions s'estudiaran juntament amb les que proposin les entitats i escoles, les quals també col·laboren en la identificació de les problemàtiques arquitectòniques. Segons la regidora d'Urbanisme, Rosó Barrera, l'objectiu és elaborar un pla que estableixi les actuacions per dur a terme de manera progressiva, amb una priorització i una valoració econòmica. El pressupost municipal per a l'any vinent, asseguren les fonts de l'Ajuntament, inclourà una partida específica.

Per participar en la campanya s'ha d'enviar un correu electrònic a participa@ajusolsona.cat.