Un problema tècnic en l'alarma de l'iPhone 4 ha fet que el despertador no sonés per molts dels propietaris d'aquest popular dispositiu d'Apple. L'alarma d'un sol ús ha fallat aquest diumenge i ja ho va fer l'1 de gener, el que va provocar que molts ciutadans es quedessin al llit dormint. Des d'aquest dissabte blocaires i usuaris de Twitter han bombardejat la xarxa amb queixes per aquest error en el dispositiu.

L'empresa de Steve Jones ha assegurat que l'error se solucionarà aquest dilluns 3 de gener, informa la 'BBC'. La raó del problema tècnic es desconeix però sembla ser que només afecta les alarmes que els usuaris programen per un sol ús. Un avaria similar va afectar l'iPhone el mes de novembre.

'Som conscients d'un problema en les alarmes programades per no repetir-se durant els dies 1 i 2 de gener', ha dit la portaveu d'Apple Natalie Harrison en una comunicat difós per la revista Macworld. 'Els usuaris poden programar alarmes consecutives aquest dies i l'error en les alarmes d'un sol ús es resoldrà el dia 3 de gener', ha afegit.

Més d'1,7 milions de persones en tot el món han comprat el nou iPhone 4, que es va posar a la venda el mes de juny del 2010. És el llançament amb més èxit d'Apple.