Konami ha revelat els detalls d'un dels títols més esperats de l'any que ve, Metal Gear Rising: Revengance. Anunciat fa una mica més de dos anys, Konami ha presentat un nou tràiler durant la gala dels VGA del passat dia 10 de desembre, desvetllant la direcció que pren el títol i l'estudi responsable de la seva realització. Metal Gear Rising: Revengance serà un títol d'acció produït per Kojima Productions i desenvolupat per Platinum Games. En aquest sentit, Kojima Productions serà l'encarregat del desenvolupament argumental del títol, dirigint les cinemàtiques i les sessions de gravació de veus, amb l'artista de Metal Gear Solid, Yoji Shinkawa liderant el disseny de personatges. Platinum Games s'encarregarà del disseny del títol i tasques de programació, sota la supervisió de Kojima Productions.

Hideo Kojima, líder de Kojima Productions i creador de la franquícia Metal Gear, ha escollit personalment a Platimun Games per crear aquest nou títol, col·locant el veterà Yuji Korek com a supervisor del projecte, que treballarà amb Atsushi Inaba, de Platinum Games. Kojima tindrà el rol de productor executiu. Aquesta estructura segueix la decisió de reposicionar a Metal Gear Rising: Revengance com un títol molt més orientat cap a l'acció de l'inicialment planejat, en què el jugador tindrà un control total i molt més directe del personatge principal - el cyborg Riden, de Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

El resultat és un títol d'acció en què Raiden haurà d'avançar per una sèrie d'espectaculars escenaris. Armat amb una katana d'alta freqüència, que tallarà qualsevol cosa que s'interposi al seu camí, aquest tràiler de tres minuts mostra l'alt nivell de poder i control que l'arma tindrà a l'hora d'enfrontar amb enemics i obstacles, per al que tindrà a la seva disposició combinacions de moviments d'atac ultra-ràpids, així com trepidants carreres per deixar enrere posicions enemigues o obrir-se pas entre ells per atacar des de la rereguarda. Segons vagi avançant en la història, les habilitats físiques de Raiden aniran en augment, i haurà de utilitzar-les per vèncer a alguns dels seus enemics, els quals requeriran tàctiques especials per ser superats.