El Palau Firal de Manresa acollirà el proper dimecres, 28 de març, el primer Social Media Day, organitzat pel CATIC de l'Ajuntament de Manresa. Es tracta d´una jornada adreçada, principalment, a empreses, emprenedors, responsables de màrqueting i professionals que vulguin aprofundir en el màrqueting digital i les xarxes socials per potenciar els seus negocis.

La jornada tracta d´aprofundir i donar resposta al fet que més del 60% dels catalans d´entre 16 i 60 anys es connecten amb freqüència a les xarxes socials. També les empreses han començat a entendre que els seus clients, col·laboradors i proveïdors són presents a les xarxes socials i les estan incorporant a la seva dinàmica diària amb una rapidesa extraordinària, però moltes vegades de forma improvisada i sense definir una estratègia i un pla d´actuacions que els permetin treure´n el màxim partit.

La jornada serà inaugurada per la presidenta del CATIC i reg idora de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós. A continuació hi haurà ponències de diferents experts: Eva Castilla, consultora de Social Media del CATIC, que parlarà sobre els valors 2.0; Víctor Puig, periodista i expert en reputació on-line; Dolors Reig, psicòloga social i editora de El Caparazón; i Trina Milan, presidenta de STIC.cat i CEO de Platxèria.

La jornada dedicada a les xarxes socials i l´empresa acabarà amb un debat que estarà moderat pel director del CATIC, Xavier Soler, on s´exposaran diversos casos d´èxit. Aniran a càrrec de Jordi Millan, responsable de social media de l´establiment manresà El Petit Celler; el seu homòleg a l'empresa Tous, Xavier Colomé; i de Màrius Cirera, que és responsable d´Internet de l´empresa de calç ats Munich.

A més a més, els assistents podran sol·licitar de forma gratuïta una sessió de speedcoaching a partir de les 4 de la tarda, que els permetrà gaudir de 30 minuts d'assessorament personalitzat sobre marqueting digital i xarxes socials. Aquest servei, però està limitat a les deu primeres sol·licituds.

La participació en el conjunt de la jornada serà gratuïta, tot i que cal confirmar l´assistència a l´acte a través de l´adreça següent: http://www.ticketea.com/social-media-day-manresa, o bé trucant al telèfon 93 113 12 67

Programa del "Social Media Day"

9:30 h. Inauguració: A càrrec de Sílvia Gratacòs, presidenta del CATIC i Regidora de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Manresa.

9:40 h. Ponència: Canvi de paradigma. Els valors 2.0, a càrrec d'Eva Castilla, consultora Social Media del CATIC.

10:00 h.. Ponència: Com una pime pot treure profit a les xarxes social?, a càrrec de Victor Puig, periodista i expert en reputació i comunicació online.

10:35 h. Ponència: Sociabilitat augmentada al Web, a càrrec de Dolors Reig, psicòloga social, editora de El Caparazón.

11:10 h. Coffee Break

11:30 h. Ponència: El llibre blanc de les xarxes Socials- Trina Milán, presidenta de STIC.cat i CEO de Platxeria.

12:05 h. Taula Rodona: Cap a on ens porten de les xarxes socials, Moderador: Xavier Soler, director de CATIC.

12:50 h. Casos d´Èxit, a càrrec de Jordi Millan del Petit Celler; Xavier Colomé, de Tous; i Màrius Cirera de l´empresa Munich.