Konventzero.com és el nou domini de la web de konventpuntzero. Una pàgina renovada, amb més informació, tres idiomes i que té com a principal objectiu destacarels artistes, l´art, la seva difusió seguint l´esperit i essència de konvent.

S´hi pot trobar la descripció de qui són i què fan, imatges i història de espai, fotografies d´artistes i projectes presentats a les diferents edicions del festival artístic konventpuntzero. D´altra part també s´uneix a la web les cinc jornades electròniques i el festival de soroll, improvisació i nous sons (((gargall))) que se celebra al mateix espai.

Un altre punt de la web són els llibres editats per konvent, els vídeos i cartells publicats, l´espai de premsa on s´hi trobaran els comunicats, així com les notícies publicades.

Així mateix, és presenta la vuitena convocatòria de konvent.0. Amb el tema de LOLITA, el llibre de Vladímir Nabócov dóna el tret de sortida a la vuitena edició que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de juny a Cal Rosal (Berguedà). El fet d´escollir Nabócov recau «amb els límits i l´acceptació de valors morals imposats i el seu punt d´erotisme». Lolita és la història d´un personatge de mitjana edat que s´enamora d´una noia jove. El llibre proposa diferents nivells de lectura, des del relat romàntic i eròtic fins al retrat d´una societat autocomplaent, així com temes sobre la moralitat i la perversió psicopatològica.

D´altra banda també durant els mateixos dies de konvent.0, establiments de la població, acolliran la segona edició d´Emergents. La proposta d´art encara més «descarat, jove i provocador», destinat a descobrir nous llenguatges i talents i a la vegada oferir llocs inusuals per exposar i connectar l´art directament amb públic.