Ja es troba a les prestatgeries dels comerços espanyols el 'FIFA 17', l'aposta esportiva majoritària d'EA Sports per PlayStation 4, PS3, Xbox One, Xbox 360 i PC amb moltes característiques i millores en el sistema de joc. Això sí, els seguidors del Barça no podran jugar al Camp Nou. L'equip català va firmar un contracte amb Pro Evolution Soccer que evitava que FIFA pogués fer servir el coliseu blaugrana.

Entre les línies que s'han modificat a FIFA 2017, es troben paràmetres com un nou sistema d'intel·ligència actiu, ajustaments en el joc físic, redisseny de les jugades a pilota parada i, noves tècniques d'atac. En relació a les novetats, s'estrena el motor Frostbite i es presenta el mode 'El camí', on el jugador viurà la seva pròpia història dins i fora del camp a través dels ulls d'Alex Hunter, una futura estrella de la Premier League.

A més dels diferents desafiaments i maneres online, FIFA Ultimate Team, incorpora nous desafiaments de creació de plantilles i la manera FUT Champions, una nova forma de competició. Entre els desafiaments de plantilles podem construir un equip amb futbolistes de la mateixa nacionalitat o de la mateixa lliga.

A mesura que avanci la temporada, els desafiaments s'aniran actualitzant. En el mode FUT Champions, caldrà suar la samarreta per classificar-se en la Lliga Setmanal i per fer-se un forat en els rànquings de classificació mensual. Com més alt, millors seran les recompenses, inclosa la possibilitat de competir a la FIFA Interactive World Cup i en l'EA Sports FIFA 17 Ultimate Team Championship Series.

"Aquest és un any especial per a FIFA. Oferim un nou motor gràfic, una nova manera de joc i moltes altres característiques. És increïble totes les coses que el nostre equip va poder incloure en l'edició d'aquest any i tenim moltes ganes que els fans saltin al terreny de joc i visquin aquesta experiència ", comentava sobre el videojoc David Rutter, general Manager i Productor Executiu.