El cantant sevillà Falete, Ana Fernández, protagonista de la sèrie Los Protegidos, la cantant extremenya Soraya, l'humorista Agustín Jiménez i Rafa Méndez, coreògraf de Fama, ¡a bailar!, aprendran a conduir en un nou programa que prepara laSexta, segons va informar ahir la cadena.

En aquest nou espai, produït per La Competencia, aquests cinc famosos mostraran davant les càme?res com intenten treure's el carnet en l'autoescola Sant Cristóbal de Cuenca, coneguda com la dels famosos. Durant dues setmanes, aquests cinc personatges populars aprendran el mètode d'aquesta autoescola al costat d'altres inscrits, segons es detalla a la nota de premsa.

Més famosos

A més dels ja citats famosos que participaran en el programa, aprenent les millors tècniques per posar-se al volant sense problemes, els cantants Andy i Lucas i els actors Paco Tous (que actualment protagonitza la sèrie d'humor d'Antena 3 Con el culo al aire), Javier Gutiérrez (conegut pel seu paper a Águila Roja de TVE) i Blanca Portillo (una de les actrius que van formar part de la reeixida comèdia 7 vidas), que van aprovar amb el mètode d'aquest centre, realitzaran intervencions puntuals al programa per explicar, entre altres coses, les seves anècdotes i donant el seu punt de vista. A l'autoescola Sant Cristóbal de Cuenca hi han acudit anteriorment Paco León, Hugo Silva, Amaia Salamanca, Feliciano López, Jaume Alguersuari, Elena Furiase, Genoveva Casanova, Jon Kortajarena, Tamara Falcó i Cayetano Rivera, entre altres famosos. La nota de laSexta no especificava una data d'estrena per a aquest nou espai, ni tampoc quin títol tindrà.