La plaça Cívica d'UManresa-FUB ha acollit aquest dijous, 29 de setembre, la primera Mostra d'esport i lleure, que ha aplegat una dotzena d'entitats culturals i esportives de la ciutat. L'objectiu de la mostra és ajudar aquestes entitats a donar-se a conèixer entre els estudiants universitaris i, al mateix temps, afavorir la integració dels alumnes estrangers a partir de la seva participació en activitats que organitzen les associacions del territori.

A banda dels estands informatius, les entitats i clubs esportius han ofert diferents demostracions d'activitats que ofereixen. El Kursaal, per exemple, ha fet difusió de l'espectacle del grup de hip hop Brodas Bros amb una breu actuació de dos dels seus integrants. També s'hi ha pogut veure demostracions d'estils dance, de beisbol, ball esportiu, combat i rugbi.

Els Penjats del Campus han aprofitat la Mostra per fer l'assaig a UManresa i per convidar nous alumnes a afegir-se als castellers universitaris. El Club del Joc també hi va ser ensenyant jocs de taula.