Segueix-nos a les xarxes socials:

Concert-homenatge a George Moustaki per celebrar la Francophonie

Quatre dels músics que acompanyaven Moustaki els darres 20 anys de la seva carrera, encapçalats per la cantant parisenca Maria Teresa, protagonitzaran el concert d'aquest divendres

Concert-homenatge a George Moustaki per celebrar la FrancophonieKursaal

Acompanyada per un quartet de músics (Toninho do Carmo (guitarra), Marc Bertaux (baix), Luiz-Augusto Cavani (bateria) i Francis Jauvin (acordió) i que van col·laborar amb Moustaki en els darrers 20 anys de la seva carrera, tocaran amb la cantant parisenca Maria Teresa a la gran sala del Kursaal a les 9h del vespre, amb motiu de la celebració de la Francophonie.

Amb aquest concert es vol retre homenatge a un dels cantautors de música francesa que més han captivat per la seva humanitat, pel seu compromís i per haver sabut cantar tan bé a la llibertat i al caràcter del nostre mar Mediterrani. Està coorganitzat per la Comissió de Projecció Exterior de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa, en el marc de la Francophonie 2014, i comptarà amb la col·laboració d´un petit cor format per alumnes de l´Institut Lluís de Peguera.

Abans del concert, a les 20:30h al pati, hi haurà els parlaments d´obertura de l´acte, a càrrec de l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la coordinadora i impulsora del concert, Anna Rotllan.

Lliurament de Les Palmes Acadèmiques a Anna Rotllan, impulsora de la Francophonie a Manresa

A les 7 del tarda aquest divendres, la sala polivalent 1 del Kursaal acollirà l´acte de lliurament de " Les Palmes Acadèmiques" a la manresana Anna Rotllan, impulsora de la Francophpnie a Manresa. L'Ordre de les Palmes Acadèmiques és una condecoració francesa instituïda per Napoleó per honorar els membres eminents de l'Acadèmia i del Sistema educatiu. A l´acte hi assistiran l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent i el regidor de Cultura, Joan Calmet. A més a més d´Alain Fohr, Conseller de Cultura de l'Ambaixada de França a Espanya i Director de l' Institut Francès d'Espanya, Edouard Beslay, cònsol de França a Barcelona, Roland Rietmann, cònsol adjunt del Cònsol de Suïssa a Barcelona, Josep Mª Calmet, vicedegà del Cos Consular i cònsol Honorari de la República d'Albània, Cecilia Goloboff, agregada Cultural de l' Ambaixada de França, Yannick Rascouet, Director de l'Institut Francès de Barcelona i Joan Gumbert, subdirector general d' innovació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu