Sanjosex estrena noves cançons i aquest divendres serà a la sala gran del Kursaal per presentar-les al public manresà. Serà a partir de les 21 h.

El darrer treball del bisbalenc Carles Sanjosé, ´Festival´ (2014), amb producció de Quimi Portet, representa l´esperat retorn d´una de les bandes referencials de l´escena folk-rock catalana. La matèria prima és marca de la casa: històries quotidianes i fresques, introspectives però accessibles, amb denominació d´origen Empordà. I en el terreny musical, tot un trencaclosques imprevisible que és un món en si mateix, aprofundint en la diversitat rítmica que el grup sempre ha deixat intuir.

'Festival' ofereix cançons amb un procés de cocció pausat, un disc que mostra l´eclecticisme de Sanjosé i un ampli ventall d´inquietuds, amb el reforç d´una banda formada per Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria) i Xarim Aresté (guitarra) i el teclista Eduard Font.

Les entrades es poden comprar a taquilles, per telèfon i per internet. Tenen un preu de 15 € (12 Carnet Galliner, menors de 25 anys i majors de 65).