La concentració de totes les propostes en una jornada maratoniana és la principal novetat del festival Manrusionica, que s´estén per diferents espais de Manresa per cinquè any consecutiu. La presència com a caps de cartell del productor lleidatà Marc Marzenit i la gallega Cora Novoa és la punta de llança d´un certamen que convida a gaudir de la música electrònica tant de dia com de nit.

El primer bloc d´activitats tindrà com a escenari el parc de la Seu, on a les 12 h es donarà el tret de sortida de la Manrusionica amb un vermut electrònic en què actuaran Lilith, Optmst, Bearoid, Innercut i Clip!. Posteriorment, l´atenció es focalitzarà a la plaça de la Reforma, amb la basílica gòtica de teló de fons. Fins a les 2 de la matinada, passaran per la taula Gus Van Sound, Pep´s Show Boys, Boxinbox & Lionsize, Buffetlibre, els manresans Master System Never Died i Conde B2B Efren Kairos.

Des de la 1 de la nit, hi haurà autobusos gratuïts de l´organització que connectaran aquest espai amb la sala Stroika, on la festa es perllongarà fins que surti el sol. Allí actuaran el manresà E.D.G.A.R., Ignasi d´Egara i els esmentats Cora

Dia: dissabte, a partir de les 12 h i fins a les 7 del matí següent. Llocs: parc de la Seu, plaça de la Reforma i sala Stroika.

Entrada: les sessions i activitats a l´aire lliure són d´accés gratuït. La sessió de la Stroika val 15 euros (inclou cervesa o refresc); o bé 10 euros anticipada sense consumició. Tots els horaris, a l´agenda de la pàgina 41.