Segueix-nos a les xarxes socials:

Imagina't programa una segona funció de 'Els tres porquets'

L'espectacle es representarà aquest dissabte al teatre Conservatori de Manresa

Imagina't programa una segona funció de 'Els tres porquets'Kursaal

El cicle d'espectacles infantils organitzat per Imagina't ha obert la temporada amb bon peu. Dissabte passat es van exhaurir les entrades de les 3 funcions de ´Pintamúsica´. I avui s´ha posat a la venda una segona funció d´Els tres porquets´ de Dreams Teatre que arribarà al teatre Conservatori aquest proper dissabte, 26 de setembre. I és que a més a més de la funció de 2/4 de 6 de la tarda, tindrà una nova funció programada per les 7 de la tarda; després de la bona marxa de la venda d'entrades de la primera sessió.

En aquesta versió d´Els tres porquets´, recomanada a infants a partir de 3 anys, els germans porquets es desperten un dia al mig del bosc i comencen a trobar-se personatges d'altres contes: el Príncep de la Ventafocs, la Caputxeta Vermella, la bruixa de la Blancaneus, un home estrafolari que ven cases prefabricades... Podran finalment, escapolir-se del terrible llop? Una nova versió del conte popular, amb cançons, humor i moltes sorpreses.

Les entrades dels espectacles d´Imagina´t costen 8 euros (6 amb el carnet d´Imagina´t) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació a les taquilles del Teatre Kursaal.

El proper espectacle d´Imagina´t serà el dissabte, 24 d´octubre al Teatre Conservatori amb l´espectacle de titelles ´La mongetera màgica´ de la companyia Festuc Teatre.

Prem per veure més contingut per a tu