La companyia La Virgueria representa a Solsona 'La punta de l'iceberg', una obra que situa al centre el plaer i el desig com a motors de vida. És un espectacle sensorial creat a partir d’històries i situacions basades en experiències reals, lluny d'estereotips. S'emmarca dins la campanya del 8M a Solsona i l'entrada és gratuïta.

Dirigit per Isis Martín i Aleix Fauró i interpretat per Patrícia Bargalló i Paula Jornet, La punta de l'iceberg és un espectacle sensorial sobre el desig i el plaer femenins bastit a partir d'històries i experiències reals. Les dones hi parlen com a subjectes de plaer i no com a objectes. Hi parlen de la pròpia pell, la pròpia llengua i la pròpia carn. El plaer és concebut aquí com a revolució.

Com vivim la sexualitat? Què ens atrevim a viure i què ens atrevim a preguntar? Com va ser el nostre despertar sexual? Contenia culpa? La nostra sexualitat és més lliure ara que fa vint anys? Com continua la vida eròtica una vegada ens desprenem de totes les capes de tabús, mentides i exaltacions? Aquestes són algunes de les preguntes a què vol menar la reflexió d'aquesta obra.

Es podrà veure al teatre comarcal el 3 de maig a les 21 h amb entrada gratuïta. És una de les iniciatives organitzades per la regidoria de Feminismes i SIAD del Consell Comarcal dins la programació del 8M d'enguany, que duu per lema "Els nostres cossos, les nostres vides"