Segueix-nos a les xarxes socials:

L'espectacle 'Les princeses també es tiren pets' tindrà segona funció

L'obra es podrà veure aquest dissabte al Teatre Conservatori dins de la programació d'Imagina't

L'espectacle 'Les princeses també es tiren pets' tindrà segona funcióImatge promocional

L'alt interès que ha generat la representació a Manresa del muntatge infantil ´Les princeses també es tiren pets´ s'ha traduït amb la programació d'una nova funció, que tindrà lloc a les 7 de la tarda de diumenge al Teatre Conservatori, que s'afegeix així a la prevista inicialment per a 2/4 de 6. Les entrades s'han posat a la venda aquest dilluns.

L'espectacle, dirigit per Joan Sors, el protagonitza la Reina Mirall, que s´assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. Necessita trobar aquest llibre urgentment i fer saber al món que les princeses no són perfecte i tenen defectes. A partir d´aquest punt començarà una esbojarrada aventura pel món de les princeses en què al final queda demostrat que la perfecció no existeix... i tampoc no cal!

Les entrades dels espectacles d´Imagina´t costen 8 euros (6 amb el carnet d´Imagina´t) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet (www.kursaal.cat), i una hora abans de la representació a les taquilles del Teatre Kursaal.

El proper espectacle d´Imagina´t serà el dissabte, 21 de novembre al Teatre Conservatori amb l´espectacle de titelles ´Viatge a l´illa del tresor´ de la companyia Encara Farem Salat.

Prem per veure més contingut per a tu