Una bona manera d'aprofitar aquestes vacances de Nadal es participant en algun dels tallers organitzats a la capital del Bages.

Un d'ells és el que du per títol «Mans nadalenques» i en el que es faran servir les mans per fer un Pare Nadal i el seu ren. L'activitat es farà aquest dimecres de 11 a 13h al Museu de la Tècnica de Manresa i cal que els infants hi vagin acompanyats d'un adult. El preu de la inscripció és d'un euro i mig.

També dimecres, tot i que en aquest cas a la tarda, es farà un altre taller adreçat als més menuts. En aquest cas, l'activitat girarà al voltantdel reciclatge per tal que els infants puguin prendre consciència de la importància de recuperar i reutilitzar materials. Els infants de 4 a 12 anys hi podran participar de les 17.30 a les 19.30 al local social de l'Associació Vic-Remei, al carrer Verge de l'Alba 5-7 de Manresa.

A banda d'aquests tallers, les activitats es complementen fins el dia 4 de gener amb el Saló de la Infància de la Catalunya Central, el Campi qui Jugui, al pavelló del Congost.